Lilla flickan börjar prata med sin hund – på ett språk som bara de förstår!

.

Att växa upp med en hund i familjen är en enorm trygghet för många. Vi minns våra husdjur för alltid och de erbjuder oss tröst, kärlek och roliga stunder.

Den här lilla flickan som heter Everlee har en speciell relation till sin hund, Dude. De förstår varandra på ett sätt som är helt magiskt att få ta del av. Människans bästa vän är även barnens!

Just a girl and her dog ❤️❤️

Posted by Destanie Heath on Wednesday, September 18, 2019

Everlee är två år och bor i USA med sin familj. Hennes bästa vän är familjens hund Dude. De är oskiljbara och i ett videoklipp från familjen visar verkligen vilket starkt band de har till varandra, rapporterar The Dodo.

De har skapat ett eget språk tillsammans. Här kan man se den underbara videon när de börjar snacka ordentligt, detta är så gulligt!

The Dodo uppger också att den lilla flickan ska ha epilepsi, vilket medför att det kan sakta ned hennes inlärning att tala. Men tack vare bästa vännen Dude så får hon uttrycka sig själv och göra sig hörd på ett oerhört vackert sätt ändå! ❤️

[arve url=”https://www.facebook.com/destanie.wagner/videos/vb.100001367282512/2391334934255393/?type=2&video_source=user_video_tab” aspect_ratio=”9:16″ /]

Så oerhört gulligt! Dela gärna detta till nära och kära så att de också får ta del av den här lilla fina historien från vardagen!