Kvinnan inser att hon är förföljd av en liten hund – kliver ut och förstår genast vad han vill

Det var en helt vanlig dag i Grekland tidigare i år som Valia Orfanidou körde omkring med sin bil.

Då fick hon plötsligt syn på någonting som rörde sig mitt i vägen. Hon ställde sig på bromsen efter att ha närmat sig varelsen och insett att det var ett djur som befann sig mitt i vägbanan.

Foto: Youtube

Det var så klart det enda riktiga att göra i den situationen, men händelsen var inte över här. Man skulle kunnat tro att vovven skulle springa till sin ägare på andra sidan vägen, eller kanske ända hem till sig.

Det fanns bara ett problem.

Vad det verkade, så hade inte den här hunden något hem. Det fanns ingen som väntade på honom. Han var ensam.

Orfanidou berättar för djursajten The Dodo att hon är van vid att se herrelösa hundar. Det finns miljontals i Grekland, och den här hunden fångade snabbt hennes hjärta.

Foto: Youtube

Hunden hade tur att det var just Valia som var ute och åkte med sin bil. Hon kämpar nämligen för djurens rättigheter enligt The Dodo, och har ett stort hjärta för våra fyrfotade vänner, vilket hon också bloggar om.

Valia förklarar att den stackars hunden gömde sig under bilen, och att hon fick sätta sig på huk för att locka fram honom. Hon tog med honom hem, och till slut hjälpte hon till så att hunden, som fått namnet Bandit, kunde komma till en familj i Aten där han nu lever i huvudstaden.

Foto: Youtube

Se efter i videoklippet hur det gick till när de först möttes därute på gatan:

Äntligen lite goda nyheter! Så himla söt!

Dela gärna vidare inlägget om du också älskar hundar – och för att sprida lite goda nyheter mitt under denna mörka pandemi.