Kvinnan hör desperata gallskrik från vägkanten – ser varelsen och förstår att läget är akut

Det finns inte mycket som gör mig mer arg än när djur far illa. Oskyldiga varelser som inte har gjort en människa något ont, som plötsligt plågas och lämnas åt sitt öde.

Men det finns också godhet ute i världen. De som gör skillnad för de små.

I den här historien ska vi få möta en hund som verkligen plågas i kylan. Han sitter vid en trästolpe precis vid sidan av vägkanten.

Hans ylande går rakt in i själen – för det är så pass hjärtskärande och panikslaget. Den stackars hunden skulle dock snart få komma till en bättre plats i St Louis, USA, skriver The Dodo.

En förbipasserande kvinna hade ringt in till djurcentret och tipsat om en stackars hund som satt ensam ute i snön. Frysandes och lidandes, av ett sår skulle det visa sig, ylade han som om det inte fanns någon morgondag.

”Den här stackars själen krossade våra hjärtan fullständigt. Han skakade och skrek av rädsla”, skriver djurräddarna från Stray Rescue of St. Louis på Youtube.

När djurräddarna var ute och letade efter hunden hade hon också sin mobiltelefon i gång. Kanske tänkte hon säkra upp med bilder att titta på lite senare, så att hon eventuellt inte skulle missa den stackars hunden? Men det var inte så svårt att missa honom. För där – vid vägkanten i en tvärgata – låg han intill en träpåle och ylade.

Hans rop på hjälp gjorde att de så klart genast gick dit för att se hur det var med honom.

Foto: Youtube

Han var så rädd och rörde sig inte ur fläcken från stolpen, och under honom kunde de se att han hade vissa skador.

Foto: Youtube

När han kom in till djurcentret och fick träffa personalen där såg han genast ut att må lite bättre, och han fick en plats att sova. På hans kropp kunde de se ett stort sår under vänster framben, som man kan se lite på bilden nedan. Han hade inget chip eller så, och därför antog de att han var herrelös.

Foto: Facebook/Stray Rescue of St. Louis

Tack gode Gud för er som gör ett så fint jobb för våra utsatta djur!

Foto: Facebook/Stray Rescue of St. Louis

Nu väntar lite rehabilitering för den här hunden innan han snart kan adopteras till en familj.

Dela gärna vidare för att hylla dessa djurhjältar som gör så mycket gott för våra fyrfota vänner ute i världen!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/TsE5oVneG9XZhv6uyXJGZzJ4r6bWt7Kx_CpKUHqahRnDWrgGNeow86l0IrrTeUI7?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1080:1280″ /]