Kvinna tvingas avliva sin älskade hund – dagar senare kommer ett oväntat brev från veterinären
Tinker

Kvinna tvingas avliva sin älskade hund – dagar senare kommer ett oväntat brev från veterinären

Kvinnan tvingades avliva sin hund Tinker efter att han insjuknat i hjärtsvikt. Men bara dagar efter besöket hos veterinären får hon ett brev som får henne att bryta ihop.

Att behöva säga hejdå till en hund är oerhört smärtsamt. 

Men det var vad den här kvinnan fick erfara när hennes hund Tänker plötsligt insjuknade i hjärtsvikt, skriver Mirror.

Veterinärens ord

Men bara dagar efter att hennes älskade hund somnat in fick hon ett vykort hemskickat från veterinären. 

När hon öppnade kortet och läste veterinärens ord bröt hon i hop fullständigt. 

Kvinnan kämpade för att sörja förlusten av sin speciella hund och postade sin veterinärs rörande meddelande på Reddit, med texten: ”Veterinären skickade ett brev till oss och uttryckte sina kondoleanser”.

Inuti kortet hade hela veterinärteamet delat sina sympatier.

”Mina tankar och böner går till dig och din familj under denna svåra tid, Tinker var en bra tjej och hon kommer alltid att vara älskad och aldrig glömd”, skrev en veterinär i kortet. 

”Jag är mycket ledsen för din förlust av söta Tinker. Hon var en underbar medlem av din familj som var älskad och kommer att saknas”, skrev en annan. 

”Tinker var en så söt bebis med de sötaste kyssarna och vickande svansen. Jag vet att det inte var lätt att säga hejdå men det är bara att vi ses senare”, skrev en tredje. 

Kunde inte ana vad som låg i brevet

I ett försök att ge kvinnan tröst under denna svåra period, inkluderade teamet en gripande dikt från en okänd författare om att sörja en älskad.

”Vi har haft så många lyckliga år, det som kommer kan inte innehålla några rädslor. Du vill inte att jag ska lida så. Tiden har kommit, snälla låt mig gå”, stod det bland annat i dikten.

Men inte nog med det. 

Kortet med de vackra orden kom också tillsammans med Dunkers tassavtryck och en påse fylld med Tinkers gyllenbruna päls. 

Så fint av veterinärteamet. Så här borde fler veterinärer göra, stor eloge till dem.