Kvinna kommer till djurhemmet, plötsligt märker hon att en av hundarna är hennes hund som blivit stulen

I juni i fjol räddades en gatuhund i Ukraina efter att ha varit hemlös under en lång tid.

Men väl på djurhemmet kommer en kvinna på besök.

Då förstod hunden direkt vem det var och det var svårt att hålla tillbaka tårarna för all personal.

När gatuhunden räddades var han i otroligt dåligt skick. Den blåögda och fina vovven var täckt i skabb och var så tunn och mager. Djurhemmet tog in honom direkt och började ge honom vård, mat och uppmärksamhet.

Hade redan ett hem – hos kvinnan

Personalen la ned mycket tid på hunden för att kunna sätta honom på adoption för att få ett kärleksfullt hem. Men det visade sig att han redan hade ett hem.

Djurhemmet la ut en bild på hunden på Facebook och den fick snabb spridning över hela nätet – ingen kunde missa hundens iskallt blåa och vänliga ögon. Det tog bara två dagar innan en kvinna hörde av sig och sa att den här hunden var väldigt lik hennes hund, Lord, som stals från hennes trädgård 2017.

Någon hade, utan någon som helst empati, gått in på tomten och snott hunden med sig. Ända sedan den dagen var kvinnan helt förstörd – och hon hade inte slutat letat efter honom ända sedan dess.

”Hon hade letat efter sin hund i två år”, säger djurhemspersonalen Galina Lekunova till The Dodo.

Brister ut i gråt

Dagen efter kom kvinnan till djurhemmet för att träffa hunden och personalen. Väl där började kvinnan ta några steg fram mot hunden för att se om det var hennes. Då börjar hunden att vifta på svansen samtidigt som han hoppar upp i kvinnans famn. Då brister kvinnan ut i gråt.

Det var självklart att detta var hunden Lord som saknat sin matte lika mycket som hon saknat honom.

”Fantastisk måndag! Tårar av glädje den här morgonen! Under alla dessa år har ägarna letat efter honom, postat bilder i grupper. Och här är det – ett mirakel. Tack vare era delningar av inlägget sågs hunden av familjens vän som bor i Australien till och med!!! Jag ringde ägarna och de rusade hit för deras skatt”, skriver djurhemmet i det uppdaterade Facebookinlägget om hunden Lord.

Hunden Lord hade fått vänta så länge på att få komma hem – och nu är han äntligen hemma och i trygga händer igen.

https://www.facebook.com/schastlivie.zhivotnie/videos/678409809248332/

Blev du också rörd av det här mötet mellan kvinnan och hennes hund efter två år isär? Sprid gärna detta vidare med alla dina vänner på Facebook för att visa den här underbara återföreningen, alla måste se detta!