Kvinna i fönstret ser hundägare närma sig katt – då gör gubben något som får hela nätet att reagera

Vem sa att katter och hundar inte kan vara bästa vänner?

Katt och hund brukar ofta utmålas som några slags motståndare. Som om de aldrig någonsin kommer överens. Vi på Djurbibeln vet att detta förstås inte alltid överensstämmer med sanningen. Ofta kan hundar visst bli kompisar med katter. Det är som så mycket annat individuellt. Vill katten bli vän med hunden, och hunden vill detsamma, ja då blir det ofta så.

Denna insikt hade förmodligen även den här mannen som var ute och gick med sin hund. En dag fick han syn på en gullig katt som var ute och spatserade ensam på gatan.

Då fick den äldre herren en snilleblixt.

Han ville förmodligen gärna att hans fyrfotade familjemedlem skulle få en vän. Därför försökte han presentera sin vovve för katten. Han lyfte därför upp sin hund och närmade sig försiktigt katten.

Detta såg en kvinna som stod på andra sidan gatan, hemma i sitt fönster.

Foto: Tiktok

Hon fångade hela händelseförloppet med sin kamera. Nu har bilderna fått stor spridning i sociala medier-appen Tiktok där djurvänner älskar det härliga mötet i vardagen.

Kvinnan i fönstret har berättat för djursajten The Dodo att hunden var väldigt glad av att se katten. Kanske var det också därför hundägaren valde att lyfta upp honom.

”Han hoppade och blev upphetsad”, säger Cheyenne Tyler Berry till The Dodo.

Grannkatten, som heter George, såg också ut att trivas i hundens sällskap. Se videoklippet här nedan:

@turtlebackpackgirl

caught this pure moment and I haven’t stopped smiling since 💖💗💕💝💓💘💞 #viral #dogsofttiktok #catsoftiktok

♬ The King – Sarah Kinsley

Cheyenne som stod i fönstret skriver i sin uppdatering på Tiktok att hon inte har kunnat sluta le sedan dess att hon fångade mötet på video!

Så sött! Dela gärna vidare inlägget om du också menar att hundar och katter visst kan vara bra vänner!