Kvinna hittar fastbunden hund i iskall park – går närmare och ser mystisk lapp på gräset intill

Jag blir alltid lika berörd när jag läser om djur som far illa. Den här historien handlar om en hund som hittades av en privatperson vid namn Stephanie i Patterson-parken i Baltimore, USA.

Hon var ute i parken och fick plötsligt syn på en hund.

Den visade sig vara fastbunden vid ett träd. Stackaren verkade rädd – och när Stephanie tittade lite närmare visade det sig att hunden hade en lapp vid sin sida – några meter därifrån på gräset.

Så här stod det på den:

Foto: Youtube

”Jag heter Duke. Här är min favoritleksak och min mat. Jag letar efter ett nytt hem.”, uppger Today.

Stephanie blev illa till mods. Den stackars fyrfota vännen hade alldeles uppenbart blivit övergiven av sin ägare. Det kan så klart alltid finnas olika anledningar till varför man inte anser sig kapabel att ta hand om sitt husdjur längre. Men att lämna den utomhus utan någon i närheten kan inte vara okej. Den här ägaren verkar ändå ha haft intentionen att hunden skulle hittas ganska snabbt, eftersom han satt där i parken.

I alla fall så satte sig Stephanie ned vid honom och ringde till myndigheterna. Djurkontrollanter dök så småningom upp och under tiden kom också andra människor fram och gav honom godis och filt för att hålla hunden lugn och trygg. Det visade sig att Duke var två år och efter tre dygn hos veterinären var han redo att adopteras bort till ett nytt hem!

Duke's story reached nearly every state in the nation, after a post about him being tied to a tree with a note went…

Posted by BARCS Animal Shelter on Friday, January 19, 2018

Det här är hans nya husse, Wallace, som arbetar inom det militära. Stort tack till dig, Wallace, och till Stephanie som gjorde det enda rätta när hon såg en vovve i nöd!

Dela gärna vidare för att önska Duke lycka till med sin nya husse!

TV: Övergivna valpar på öde ö

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/iHDWcb4Yz36038j-DdUTkPUGhcW_OztyzoqoDWmnIvndSxAwOnKtzLGiyxCqKcct?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”3:4″ /]