Kvinna får syn på två mystiska hundar – närmar sig för att få ögonkontakt och inser hjärtskärande sanningen

De här stackars hundarna hade ingenstans att ta vägen. I stället vandrade de omkring planlöst utanför en stor matvarukedja – kanske i hopp om att få sig en bit mat från någon godhjärtad människa ur personalen.

Efter en hel vecka runt mataffären var det till slut någon som tog tag i saken – och nu passar vi på att hylla hjältarna i organisationen Love Furry Friends (Älska våra pälsvänner, på svenska) som tog hand om dem.

I ett videoklipp som visats hundratusentalet gånger på nätet kan vi se hur en kvinna ur djurorganisationen försiktigt närmar sig de stackars hundarna.

Foto: Youtube

Det visade sig att det var en hundmamma och hennes valp som var omkring två år gammal. De gavs namnen Britney och Nelly.

Djurhjältens taktik var lika glasklar som bra: hon närmade sig dem långsamt och vann deras förtroende på ett sätt som gjorde att de kände sig trygga.

Djurorganisationen kunde snart konstatera att hundarna båda var vid gott humör och hälsa. Nu står det dessutom klart att de ska få komma till en familj som valt att adoptera dem!

Se hur kvinnan närmade sig hundarna i klippet nedan:

Underbara nyheter! Tack till er djurvänner som hjälper våra fyrfotade vänner. Dela gärna detta inlägg om du också står på djurens sida.