Kvinna får ögonkontakt med mystisk varelse i det vilda – går närmare och inser sitt misstag

Det mystiska djuret visade sig vara någonting helt annat än kvinnan först föreställt sig.

En kvinna fick syn på ett mystiskt djur som hade legat på ungefär samma plats i tre dagar.

– Hon trodde att djuret var en prärievarg först, säger Suzette Hall till djursajten The Dodo.

Men när hon tog sig en närmare titt på djuret insåg hon att detta inte alls var en varelse som hörde hemma i det vilda. I stället handlade det om en snäll hund!

Hunden räddades undan den heta solen

Det var nu som Suzette kom in i bilden, hon är nämligen en sann djurvän och hjälper hundar tillrätta. Flera grannar hade sett hunden, men det fanns ingen som hade rapporterat henne saknad, uppger The Dodo. Mysteriet var därmed i gång…

Suzette fångade delar av händelseförloppet på film och dessa går att se via Facebook:

Det första Suzette gjorde när hon hade närmat sig hunden och vunnit hennes förtroende var att ge henne en stor skål med vatten, berättar hon för The Dodo.

Efter en stunds ”övertalning” kom hunden till slut till insikt att det bästa för henne ändå var att följa med Suzette. Hon kunde inte längre ligga ensam i solen, utan varken mat eller vatten.

Hunden fick hjälp från platsen av några brandmän och kom senare till en veterinär som kollade upp henne. Suzette gav henne namnet Sunshine, och nu väntar hon på att få komma till ett kärleksfullt hem i USA.

Vi hoppas på det bästa för denna underbara vovve och tackar samtidigt Suzette som räddade hunden! Ni djurhjältar är verkligen sanna hjältar utan mantel!