Ingen ser kvinnan ligga svårt skadad i dike, främmande hund känner på sig att någonting är fel

Ingen ser kvinnan ligga svårt skadad i dike, främmande hund känner på sig att någonting är fel

”Det händer inte mig”, är en tanke som farit genom mitt huvud många gånger i livet, särskilt när man pratar om svåra olyckor.

Men ibland händer det faktiskt, och det är då man önskar att man har änglavakt.

När den då 36-åriga Shannon Lorio från USA hamnade i ett dike där ingen kunde se henne efter en svår trafikolycka för många år sen trodde hon att det var kört. Shannon blev liggandes med svåra smärtor, och eftersom hon kastats så långt från vägen var det ingen som kunde se att hon behövde hjälp.

När Shannon, som är orörlig, plötsligt ser att en stor främmande hund närmar sig, drabbas hon av panik.

Shannon minns smärtan av att glassplittret träffar henne medan hon kastas ut ur bilen. Efter två tvära kurvor tappar bilen fästet på vägen och åker av. Shannon slungas ut och får hårda slag och skrapsår som gör att hon blöder mycket. Hon inser snabbt att hon inte kan röra sig, och tanken slår henne att hon kanske kommer att dö, då händer nästa chockerade sak.

– Jag hade skrapsår överallt och jag förlorade mycket blod. Det kändes som att tiden stod stilla då det var på en avlägsen plats. Ingen bil körde förbi, ingen kommer förbi för att hjälpa till, förrän en stor hund dyker upp från ingenstans, berättade Shannon för tv-programmet Heroes Among Us.

Öppnade sina käkar

Hunden ställde sig över Shannon, och just som den öppnade sina käkar drabbades Shannon av svår panik då hon inte kunde röra sig på grund av skadorna.

Det var då som hunden började slicka henne kärleksfullt i ansiktet.

Shannon var lättad, men hunden var inte vara ute efter kärlek och lek. Den hade annat i åtanke. Efter att den rengjort Shannons ansikte från blod så kämpade den med att dra Shannon nära vägen så att förbipasserande bilar kunde se henne. Det var då som Shannan förstod att den ville rädda hennes liv.

– Den här hunden gjorde allt. Jag tror ärligt talat i mitt hjärta att om inte han hade gjort det han gjorde hade jag inte varit här idag. Jag tror faktiskt att jag hade dött, berättade Shannon.

”Hunden räddade mitt liv”

Nu tränas hunden för att bli certifierad som en räddningshund, eftersom att det verkar vara hans kall.

– Han räddade mitt liv utan någon som helst träning. Tänk då vad han kan åstadkomma om han tränas., säger Shannon och tillägger:
– Personligen så tror jag att alla hundar är hjältar.

Den här händelsen berörde mig på djupet. Den hemlösa hunden sprang fram och förstod vad han behövde göra för att rädda Shannons liv. Dela gärna för att visa andra vilka fantastiska djur hundar är.