Ingen förstår varför pitbullen mår dåligt – då tittar veterinären på ultraljudet och inser att det är bråttom

.

Jag tror att alla vi som någon gång har haft ett husdjur vet hur mycket jobb som krävs. Det gäller att gå ut och rasta hunden på lunchen, att ordna med kattsand eller besöka veterinären.

Men vid sidan av allt detta är ett husdjur bara ren och skär lycka och kärlek.

Hundar brukar ju tillskrivas ”människans bästa vän” och så är det verkligen. De finns alltid där för oss, i ur och skur när vi behöver dem som mest. Du kan knappast få en mer lojal kompis än en hund.

Men tyvärr finns det många herrelösa hundar därute som verkligen behöver ett hem och en familj. De far illa och lever sina liv på gatorna. Därför blir jag alltid lika glad när jag får läsa om personer som Chris och Mariesa. Tillsammans delar de en fantastiskt vacker passion: De tycker nämligen om att rädda dessa hundar. Faktum är att de faktiskt tycker att deras eget äktenskap blir starkare tack vare dessa hundar. Det är som att deras band mellan varandra bara blir starkare, ju fler hundar de lyckas rädda. Detta är sannerligen en sann kärlekshistoria!

Men även om det finns hjärterum så är det inte alltid säkert att det finns stjärterum för alla dessa små älsklingar. De måste helt enkelt hjälpas till nya familjer, då paret inte kan ta hand om alla de hundar som de räddar ur slummen.

Att få åtta hundar på en och samma gång vore till exempel kanske inte alldeles praktiskt för en familj. Men det var precis så det såg ut hemma hos Chris och Mariesa. Nu väntade ett nytt äventyr när de tog med sig en dräktig tik hem. De ville hjälpa henne och märkte att pitbullen inte mådde så bra. Hunden, som heter Storie, bodde på ett hundhem och Chris och Mariesa sa redan från början att de inte kunde adoptera henne. Men samtidigt ville de göra vad de kunde, så de lät henne komma hem till deras kärleksfulla hem inför födseln.

Men när de gick till veterinären fick de en väldig överraskning: Det visade sig nämligen på ultraljudet att hunden Storie väntade tolv valpar!

Titta nu i videoklippet här nedan när valparna föds och lyckan blir total. Där får vi också se hur de lever i dag! Så gulligt! ❤️

Dela gärna vidare för att sprida lite goda nyheter till dina vänner på Facebook redan idag!