Husse hittar sin försvunna hund ute på åkern – inser direkt att den inte är ensam

Jag älskar djur och natur och tillsammans blir det en svårslagen kombination. Tänk dig att du är ute och går på en frisk promenad med din hund och samtidigt får se dig omkring i naturen. Det är livet!

Samtidigt tror jag också att hundarna uppskattar att få komma ut i naturen.

Så är i alla fall verkligen fallet för hunden Bo!

Han är en snäll och fin vovve som älskar sin familj. Och de älskar honom.

Men på senare tid har han också fått nya intressen i livet. Det verkar nämligen som att han har väldigt lätt för att få nya vänner… Nu sprids ett videoklipp på Facebook som fått tusentals delningar och det är inte svårt att förstå varför. Många har redan rapporterat om hans äventyr, däribland djursajten The Dodo.

Labradoren försvann plötsligt en kväll i förra veckan nära sitt hem i Kansas, USA. Familjen blev så klart väldigt orolig, men så en dag fick de syn på att han kom springande på åkern. Laura Krier, matte till Bo, förklarar för The Dodo att de hade letat efter honom i stort sett hela tiden, och blev överlyckliga när han kom tillbaka.

Men – Bo hade förberett en rejäl överraskning till husse, som var den som hittade honom.

Nu sprids klippet som redan fått miljontals visningar.

Posted by Kyle Krier on Friday, January 11, 2019

Familjen fick reda på att någon sett en hund som liknade Bo i området vid fältet, så husse Kyle åkte ut dit för att leta. Och där var han! Långt borta på åkern fick han syn på husse och sprang i hans riktning.

Foto: Facebook/Kyle Krier

Det var då han fångade det otroliga med kameran. Titta nu noga på filmklippet där Bo rusar till sin älskade husse – och hans unika sällskap…

Se husses filmklipp här – där han återförenas med sin hund, och hans nya vänner:

[arve url=”https://www.facebook.com/kyle.krier.5/videos/10155627909536652/” aspect_ratio=”9:16″ /]

Det visade sig alltså att Bo fått två nya vänner – som också ville åka med i bilen!

Foto: Facebook/Kyle Krier

Familjen berättar för The Dodo att detta är ett sådant ögonblick som de kommer berätta för alla de träffar framöver, men som många inte kommer tro på! Tur då att de har filmbevis på det fantastiska!

Foto: Facebook/Kyle Krier

Den vita hunden och den gulliga geten visade sig tillhöra några av Kyles och Lauras grannar, och de fick till slut också komma hem. Förhoppningsvis får de dock då och då numera leka med sin nya kamrat.

Dela gärna vidare inlägget om du också tycker att djur är fantastiska! Den här videon gjorde verkligen min dag lite bättre och varmare i hjärtat.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/iHDWcb4Yz36038j-DdUTkPUGhcW_OztyzoqoDWmnIvndSxAwOnKtzLGiyxCqKcct?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1080:1280″ /]