Hungrig vildkatt får syn på en mättande bit bröd – men det är hundens reaktion som smälter hjärtan

Hungrig vildkatt får syn på en mättande bit bröd – men det är hundens reaktion som smälter hjärtan

Delad glädje är dubbel glädje!

Det bevisar inte minst den här bedårande söta hunden. I ett videoklipp som i skrivande stund sprids som en löpeld på nätet kan man se hundens fina agerande gentemot en annan fyrfota vän.

Klippet är inspelat i Kina och kameran fångar hur en vildkatt som tycks vara hungrig får syn på en bit mat som tillhör vovven.

Bilderna kommer från hundens hem i Weifang i Kina och det är ägaren som står bakom kameran. Hunden filmas när han får syn på den så hungriga katten, och han vet direkt vad han ska göra.

 – Jag fångade ögonblicket av misstag. Det hände på gården utanför vårt hus. Jag arbetade hemma den dagen när jag hörde vår hund skälla på toppen av trappan. När jag tittade såg jag honom gå till sin kennel för att låta katten få hans köttsmörgås, och sedan skällde han igen, säger ägaren till hunden som heter Pudding, enligt Daily Star.

Foto: Facebook

Han delar så klart med sig av brödet till den lilla vildkatten. Bilderna har fått stor spridning i sociala medier via appen Tiktok.

Det fanns inget annat lockbete för hunden, snarare än att dela med sig till ett annat djur som behövde brödet lite mer än han själv. Han hade inga onda avsikter, utan bara fina intentioner med att locka ner katten för trappan.

 – Jag blev väldigt rörd eftersom vår hund är en vakthund och vanligtvis mycket beskyddande över sin mat.

Ta själv en titt på videoklippet i spelaren nedan:

Dela gärna vidare för att hylla denna fantastiska hund! Djuren är verkligen underbara ❤️