Hundmamma märker att någon vill ha bröstmjölken – tittar ner och ser att ungarna inte är hennes

Visst är hundar och katter fantastiska varelser? Våra ”pälsklingar” förgyller tillvaron med sin härliga energi och villkorslösa kärlek – genom hela livet.

Det enda de kräver i gengäld är att få kärlek tillbaka av oss ägare – och det är ju en självklarhet!

Ett stort ögonblick i livet är att få bli förälder. Så är det förmodligen också för våra husdjur.

Men för en hundmamma som kom in på djurhemmet Jelly’s Place i San Pablo, Kalifornien, hade det ofattbara inträffat. Hon hade blivit separerad från sina små valpar, och själv dumpats vid en container, uppger The Dodo.

På djurhemmet skulle hon dock komma att hitta en ny ägare i form av Stacee Jones.

En liten stund senare ringde djurhemmet. De hade en idé.

Kunde Stacee tänka sig att bli fostermamma också åt tre underbara små nyfödda kattungar?

Hon tvekade först lite grann, och funderade över om det var så bra. Men hon sade ja – och sedan inträffade det kärleksfulla som smälter djurvänners hjärtan över hela nätet.

– Jag var väldigt försiktig. Jag satt ner bredvid hundmamman och en liten kattunge. Sakta visade jag henne kattungen för att se hur hon skulle reagera. Jag var rädd att hon kanske skulle skälla eller inte ta det så bra, säger Stacee till The Dodo.

Det visade sig att hundmamman var mycket mottaglig för alla de tre små kattungarna. Hon pussade kattungen – och sedan dess har hon varit som deras egen hundfostermamma. De fick sen bröstmjölk av henne.

– Hon lät dem amma. Det var väldigt moderlig. Hon visste vad hon skulle göra med en gång.

De tre övergivna kattungarna behövde inte längre vara ensamma – och inte heller hundmamman.

Slutet gott, allting gott. Vilken underbar liten film! Har du varit med om något liknande tidigare? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!

Exit mobile version