Hunden var instängd i hemmet i åratal – då ser djurvännerna på tungan och förstår att något är fel

Hunden var instängd i hemmet i åratal – då ser djurvännerna på tungan och förstår att något är fel

Hunden hade inte varit utomhus på två år.
I dag mår hon mycket bättre efter djurvännernas insats.

Människor är ibland inte lämpade att vara husdjursägare. Det hade förmodligen denna person insett, då hunden var tvungen att bli bortlämnad till djurhemmet Animal Shelters.

Så klart ett hjärtskärande öde för någon som älskar sin hund, men förmodligen också direkt nödvändigt för att den fyrfotade vännen skulle ha en fortsatt god tillvaro. Denna hund, som fått namnet Taya, fick komma till djurhemmet.

Foto: Youtube

Enligt Animal Shelters uppgifter hade hon aldrig blivit vaccinerad. Detta var så klart någonting som de behövde se över, så det första hon fick göra när hon kom till djurhemmet var att få träffa en veterinär.

Vad som var ännu mer hjärtskärande var att hunden av någon anledning inte varit ute i friska luften på två års tid. I stället hade hon fått vara inomhus.

På bilderna kan man se hur hunden skakar och går i cirklar. Veterinären upptäckte dessutom hur hennes käke hade gått ur led. Tack vare djurvännerna fick hon den hjälp hon behövde.

Foto: Youtube

Hunden Taya vägrade först äta, vilket gjorde djurvännerna oroliga. Men efter en stund gick allt bättre efter att veterinären fått undersöka husdjuret.

Hon fick medicin två gånger om dagen och ett par dagar senare mådde hon mycket bättre!

Se efter i videoklippet nedan hur denna hund har det i dag! Hon kommer äntligen ut på härliga promenader!

Tack till er djurvänner som tar hand om utsatta fyrfotade vänner! Dela gärna inlägget för att hylla dem!