Hunden väntar ivrigt på sin nya familj – men de struntar i honom på adoptionsdagen och dyker aldrig upp

vicente, hund

Foto: Instagram

Att ångra sig när man ska adoptera en liten valp, är å ena sidan ansvarsfullt om man inser att man inte kan ge hunden den kärlek som den förtjänar. Men det är ändå väldigt ledsamt.

Lilla hunden Vicente vet allt om detta.

Den stackars valpen längtade efter att möta sin nya familj, men på dagen för adoptionen blev Vicente övergiven. Som tur var, skulle vinden vända…

Historien om Vicente börjar när han kom in till djurhemmet Rescate Bogotá i Colombia. Personalen började genast att leta, för att hitta en så passande och kärleksfull familj som bara möjligt till hunden.

När en husse så småningom dök upp och ville adoptera Vicente, var det ett lyckligt ögonblick. Personalen gjorde honom i ordning inför den stora dagen – snart skulle ett nytt liv ta fart, Vicente skulle äntligen få det hem han så väl förtjänade.

Så söt och fin, med förväntansfulla ögon, satt han och väntade på den stora dagen. Han väntade, och väntade, och väntade.

Men sorgligt nog, dök adoptionsfamiljen aldrig upp.

”Förtvivlad”

Instagram har djurhemmet Rescate Bogotá beskrivit vad som hände.

”Vicente lämnades uppklädd och förtvivlad, och är fortfarande tillgänglig för adoption. Vicentes tilltänkta adoptionsfamilj kom aldrig och hämtade honom. När han var redo för ett hem och ett bad, blev adoptionen inställd.

Sedan frågar de oss varför vi är så noggranna i processen, det är av precis den här anledningen! För vi vill inte ha några som helst tvivel på att vår lurviga lilla vän ska hamna i rätt händer för RESTEN AV LIVET.

Om du vill adoptera, kom ihåg att det är ett åtagande för alltid. Djur är inte bara saker som du kan ha, och sedan tröttna på”.

Ville inte ha hunden längre

Personen som skulle adoptera Vicente ville inte ha hunden eftersom ”de var väldigt strikta med processen”.

En anledning som visar att han inte var villig att ha Vicente i sitt liv, så det passade bättre att han inte adopterade honom.

Det är tur att djurhemmen tar adoptioner på allvar. Att adoptera en hund är ingen lek!

Vicente har hittat en ny familj

När Rescate Bogotá skrev om Vicentes sorgliga öde på Instagram, fick det stort genomslag. Berättelsen spred sig som en löpeld och många människor hörde av sig, visade sympati och var intresserade av att adopterade den stackars valpen.

Tack vare historiens stora spridning, har Vicente nu fått det hem han så väl förtjänar.

En familj som är villig att ge honom vad han förtjänar – kärlek!

Titta bara på den underbara familjen, och Vicente som ser ut att stormtrivas i mattes famn!

Jag är så glad att den stackars hunden fick en familj till slut.

DELA för att önska honom all lycka i livet – och för att visa folk varför man inte bara kan adoptera en hund när man vill och sedan dumpa dem. Djur har också känslor!

Exit mobile version