Hunden tror hon ska få komma hem igen – då tar ägaren vid staketet ett förkrossande beslut

Hunden Zuzu lämnades innanför stängslet på djurhemmet.
Men när ägaren kom tillbaka möttes personalen av ett hjärtskärande besked.

Hunden möttes av en hand på andra sidan stängslet. Zuzu, som vid det här tillfället för ett par år sedan var två år gammal, är en schäfer-mix och var oerhört förväntansfull. Hon ville lämna hundhemmet Downey Animal Care Center i Los Angeles – och äntligen få komma hem igen. Det går att se hur hon viftade på svansen intensivt.

Men den här dagen skulle komma att ta en tråkig vändning för den fyrbenta vännen innanför stängslet.

Ville hellre ha en annan hund

Utanför staketet stod nämligen hennes ägare. Hunden Zuzu lämnades på djurhemmet av dem, men när de senare kom tillbaka till samma plats, ville de plötsligt inte ha med henne hem, berättar en hundtränare på djurhemmet för Inside Edition.

Enligt henne sade ägarna att de i stället hellre ville med sig en ny hund hem. Förklaringen till att de inte längre ville ha Zuzu ska ha varit att hon blev deprimerad när ett annat husdjur i familjen gick bort. De trodde att hon inte längre skulle vara glad i hemmet, uppger Daily mail.

Fick komma till nytt hem till slut

När Zuzus historia nådde sociala medier väcktes stor vrede. Samtidigt ville också många hjälpa till, och massvis av potentiella nya ägare hörde av sig för att om möjligt kunna erbjuda den nu herrelösa hunden ett nytt hem.

Och till slut fick hon också komma till ett par som erbjöd henne all den kärlek hon så väl förtjänade, skriver Daily mail som också uppger att den tidigare ägaren inte fick med sig något nytt husdjur.

Alla hundar förtjänar ett kärleksfullt hem! Dela gärna vidare inlägget om du håller med!