Hunden tror han ska få komma ut på frisk skogspromenad – då gör matte det oförlåtliga

Våra bästa vänner kommer för alltid vara hundarna. De ömmar för oss och finns alltid till hands – oavsett om vi behöver beskyddande, tröst eller bara sällskap.

Därför är det så obegripligt hur onda vissa människor kan vara mot de fantastiska djuren…

Hunden Henry var med om ett enormt svek från sin ägare då han lämnades ensam på en parkering.

Det var en vanlig dag och den 13-åriga hunden Henry åkte med sin matte i bilen. Han kunde aldrig ana vad sin ägare hade i åtanke för honom…

De stannade till vid en parkering och hunden hoppade ut – glad i hågen i tron om att de skulle gå på en promenad i skogen tillsammans.

Henry och hans matte började gå in mot skogsbrynet när något oväntat händer. Plötsligt vänder sig matte om och börjar springa tillbaka till bilen. Kvar står Henry, förvirrad över hennes beteende…

Dumpades på parkeringen

Människan som ska vara hans bästa vän i livet beslutade sig helt enkelt för att lämna honom på ett så fruktansvärt kallt och empatilöst sätt.

Utan att ägna en tanke åt den stackars hunden så sätter sig kvinnan i bilen och börjar köra därifrån. Vid det här laget har Henry hunnit efter och ser sin matte köra ett varv på parkeringen för att sedan lämna honom för gott.

Kvar sitter han, rädd och skräckslagen, medan han ser sin ägare köra därifrån. Från och med där blev han övergiven åt sitt egna öde…

Så kom hans skyddsänglar

Men som tur är tar historien inte slut där. Efter att strosat omkring i sin ensamhet blir han upptäckt av två beundransvärda kvinnor. De överöste Henry med kärlek för att han inte skulle behöva känna sig rädd och ensam.

De tog kontakt med ett djurhem dit Henry fick komma och bo på en gång. Nu söker de efter ett nytt hem och den söta stackars hunden där han kan få all den kärlek som han förtjänar.

Tack för att ni räddade Henry och såg till så att han fick någonstans att bo!

Hur får den här historien dig att känna? Berätta gärna för oss i en kommentar på Facebook och glöm inte att dela artikeln med dina nära och kära!