Hunden skräms av smällarna och springer bort: Titta nu på tårdrypande återföreningen 1 vecka senare

Många människor tycker att fyrverkerier är läskiga och låter för mycket. Men för många djur är de högljudda pjäserna en ren och skär mardröm .

De höga ljuden från pjäserna upplevs många gånger om mycket värre än för oss människor och de gör djuren rädda och oroliga, framför allt hundar.

Så var det för den här 16-åriga schnauzern, som skrämdes iväg och försvann från sin ägare. Men veckan senare skulle de återförenas på gatan – och ögonblicket är något av det finaste jag sett.

Den 16-åriga schnauzern försvann spårlöst. Fyrverkerierna och de höga ljuden som de medförde hade skrämt slag på honom totalt och ägaren kunde inget göra.

Försvann – efter höga smällarna

Utan någonting annat i huvudet än rädsla sprang hunden bort – och ägaren började leta.

I flera dagar letade ägaren efter sin älskade schnauzer. Ingen visste var hunden var och oron att han var borta för evigt blev allt större.

Bildkälla: Youtube/M13

Efter en veckas letande började ägaren tappa hoppet. Men det var då, som en blixt från klar himmel, som det underbara skedde.

Han fick ett samtal från sin vän – och den lilla schnauzern hade lyckats hitta tillbaka till hans väns hus.

Återförenades – efter sex dagar

Ägaren sprang ut från huset och satte sig på sin motorcykel för att åka dit. Från vägen fick han syn på den lilla hunden och stannade motorcykeln.

Bildkälla: Youtube/M13

Äntligen var hans älskade kamrat hittad – och lyckan visste inga gränser. Den lilla schnauzern grät av lycka över att vara återförenad med husse.

Tårdrypande möte

I videospelaren nedan kan du själv se hur otroligt gladd hunden är efter att äntligen få vara tillsammans med husse igen. Det gick helt enkelt inte att sluta gråta.

Bandet mellan oss människor och hundar går knappt att beskriva – och jag är så otroligt glad över att att schnauzern och ägaren fick återförenas! Dela gärna artikeln vidare om du också vill sprida lite kärlek och glädje bland dina vänner på Facebook!