Hunden sitter ensam vid vägkanten i fyra år – när förbipasserande inser varför krossas deras hjärtan

Hunden sitter ensam vid vägkanten i fyra år – när förbipasserande inser varför krossas deras hjärtan

Hundar är lojala djur och samma sekund som du släpps in i deras hjärtan har du en vän för livet.

Men tyvärr överges många hundar och de får ta hand om sig själva ute i det vilda.

Hunden Leo från Thailand blev viral på grund av sin fantastiska historia. Enligt Dog Thailand glömdes den stackars hunden bort vid en bensinstation för fyra år sedan och har sedan dess vandrat runt i sin ensamhet på platsen.

Förmodligen i hopp om att hans ägare skulle komma tillbaka och hämta honom, rapporterar Shareably.

Foto: Dog Thailand

Den lojala hunden lämnade aldrig sin plats. Men lyckligtvis lade lokalbefolkningen märke till honom.

Bland annat 45-åriga kvinnan Saowlak. Hon tog med honom hem flera gånger och gav honom mat. Men sp fort han hade ätit upp stack han iväg till bensinstationen igen.

Gjorde efterlysning i sociala medier

Hon lät honom gå och gick i stället för att ge honom mat om dagarna. Allt för att han inte skulle svälta ihjäl.

En annan lokalbo började också oroa sig för den stackars hunden och bestämde sig för att publicera bilder av honom i sociala medier.

Foto: Dog Thailand

I inlägget skrev han att hunden saknade sin familj och att den nu suttit och väntat på samma plats i fyra år.

Det var då internet gjorde sin magi. Efter att ha delats i sociala medier nådde bilderna på Leo hans familj. Och så småningom kom de i kontakt.

Hette egentligen BonBon

Det visade sig att hunden Leo egentligen hette BonBon och att han kommit bort 215. Efter att de hade sökt efter honom utan lycka slutade de letandet och antog att de aldrig någonsin skulle få se honom igen.

Familjen var överlyckliga av att Leo var vid liv och ville träffa honom. Och när de fick se varandra igen var det kärlek i luften. Men Leo valde att inte följa med sin gamla familj hem.

I stället hade han hittat sin nya trygghet i den 45-åriga kvinnan som matat honom genom åren. Och så fick det blir. Men familjen lovade att hjälpa till att ta hand om honom och se till att han fick ett fint liv.

Vilket underbart slut för Leo och alla inblandade. Nu behöver han inte vänta längre. Bara njuta av tillvaron med hans nya familj.