Hunden hittas vid vägkanten – då öppnar veterinären munnen och ser vad monstret gjort med henne

Hunden hittas vid vägkanten – då öppnar veterinären munnen och ser vad monstret gjort med henne

.

Hundar är människans bästa vän och de gör alltid allt för att vi ska må så bra som möjligt. I gengäld ger vi dem vår omedelbara kärlek såsom när de vill bli kliade bakom öronen och så vidare.

Detta ”oskrivna kontrakt” tror jag de flesta människor är medvetna om.

Men då och då kommer det nyheter om djur som far illa och det är alltid lika jobbigt att möta. I den här historien får vi träffa lilla Glory. Hon är en Terrier-blandning som fick en tuff start i livet, men som nu har det bra hos sin nya familj.

Foto: Youtube

Glory blev övergiven av sin förra ägare. Hon hittades vid vägkanten på en trafikerad gata där många bilister passerar dagligen.

En djurvän klev ut och undrade vad det var som försiggick. Hunden såg nämligen inte alls ut att må bra. Bilisten trodde först att hon var död där hon låg vid vägkanten.

Och förmodligen var detta just vad något monster ville göra – för bilisten kunde se hur hennes ögon och mun var ihoplimmade. Hon kunde varken öppna munnen eller ögonen. När Glory rusades till veterinären insåg de att hon hade blåmärken över kroppen.

I timme efter timme arbetade veterinärerna febrilt och tillslut lyckades de få bort allt lim. Glory kunde återigen se dagens ljus – och äta mat igen.

 

Glory fick stanna på djursjukhuset i några dagar. Det var så klart en helt fruktansvärd upplevelse hon varit med om och veterinärerna ville ha full uppsikt över hennes tillfrisknande. Men det tog inte lång tid innan denna lilla kämpe viftade på svansen igen och gick fram till människorna.

Det är så fascinerande med hundar, deras tillit och villkorslösa kärlek är verkligen fantastisk. Snart kunde lilla Glory adopteras av denna familj. Här kommer hon att få den kärlek som hon så väl förtjänar.

Polisen jagade en person för det fruktansvärda dådet, enligt 3KSN, men än så länge finns inga uppgifter om någon gripen förövare.

💕💗💖 ADOPTED 💖💗💕Remember little Glory, the dog found on the side of the road with her eyes and mouth super glued shut?…

Posted by Beauties and Beasts, Inc. on Sunday, July 8, 2018

Nu önskar vi Glory all lycka i livet! Ingen hund ska behöva utsättas för det som Glory tvingades till. Förhoppningsvis får hon det bra nu.