Hunden har varit bortsprungen i 2 års tid – får ögonkontakt med man och förstår snart vem det är

Hunden har varit bortsprungen i 2 års tid – får ögonkontakt med man och förstår snart vem det är

Hunden Pakita från Argentina hade inte sett sin familj på år.

När hon hittades av djurorganisationen Arca Animal hade hon fått vänja sig vid ett liv på gatan. Men allting skulle komma att förändras till det bättre igen, skriver The Dodo.

Djurorganisationen tog hand om hunden, men det märktes tydligt att hon inte var helt lycklig. Ända sedan den där dagen då hunden rymde och kom bort hemifrån hade hon inte riktigt varit sig själv.

Men det var nu som kraften i sociala medier skulle visa sig!

Det här skedde för ett par, tre år sedan, men historien är lika fin för det.

Arca Animal, djurorganisationen, lade nämligen ut en bild på den fina hunden på sociala medier och frågade om någon kände igen henne. De ville ta reda på om det gick att lokalisera ägaren.

Och efter ett tag fick de napp!

Det var då som hundens farmor hörde av sig. Hon tyckte sig känna igen vovven.

Det var hennes son, Ariel Naveiras, och när han fick höra att hunden blivit hittad var han överlycklig. Familjen hade nämligen letat efter den bortsprungna hunden i två års tid. Därför blev återföreningen förstås någonting utöver det vanliga.

Titta nu noga på videoklippet här nedan, och se när hunden inser att det är hennes älskade husse som står mitt framför henne igen. Efter två års tid. Man blir tårögd!

Dela gärna vidare det här inlägget till dina djurälskade vänner, för att sprida en liten solskenshistoria i deras Facebook-flöde!