Hunden har tränats att vara elak och tuff – reaktionen när han träffar hjortkalven får hjärtan att smälta

Det här är hunden Mishka. Han är en snäll och fin hund som har tränats till ett speciellt uppdrag i livet.

Han arbetar som en så kallad ”wildlife service dog”, vilket innebär att han bland annat hjälper till när björnar blivit för tama för deras eget bästa.

För att hjälpa människor att bli av med björnar som kommit för nära, så har Mishka länge och framgångsrikt tränats i att vara tuff och spela argsint – allt för att skrämma björnar. Detta är någonting som både björnar, som ska leva i det vilda och inte nära människor, och folk uppskattar.

Att skrämma björnar är det enda som hjälper om de har blivit för tama, och då är hundar som Mishka hjältar – trots att de skäller och skräms i stunden.

Men när han inte är i tjänst, ja då är Mishka en urgullig vovve med ett stort hjärta! Det visar inte minst det här klippet som visats över en miljon gånger.

I videon får vi se hur Mishka njuter av att åka bil. Men den här gången får han dela baksätet tillsammans med en annan fyrfota vän.

Det visar sig att en hjortkalv får åka med till vildcentret, kanske för att testas av en veterinär(?), vi vet inte riktigt anledningen.

Men när de sitter i baksätet så uppstår en ljuv och nära vänskap.

Foto: Youtube

Det verkar nästan som om kalven missförstår det hela med att Mishka är hennes pappa. Vad hunden gör då? Tja, han visar så klart sitt stora hjärta!

Så sött! Känn dig fri att dela inlägget vidare, för att sprida lite glädje till dina vänner redan i dag!