FOTO: Oriany Oliveira/Twitter

Hunden har inte träffat matte på nio månader – titta nu på den underbara reaktionen när hon dyker upp på TV

Oriany De Oliviera från Venezuela har arbetat utomlands under en lång tid och inte kunnat vara med sin älskade hund Layla. Även om hunden tas väl om hand av familjen går det inte komma ifrån att bandet som finns mellan hund och matte är speciellt. Det vet alla hundägare om.
– Hon är mitt livs kärlek, det har varit extremt tufft att vara utan henne, min kompanjon och bästa vän. Jag saknar henne så mycket, säger Oriany till The Dodo.

Men efter nio månader ifrån varandra fick Layla se sin bästa kompis – på TV.

 

FOTO: Oriany Oliveira/Facebook

Under sin mycket långa jobbresa i Argentina har Oriany haft kontinuerlig kontakt med sin mamma via telefon. Oriany kunde inte sluta oroa sig för hunden, trots att mamman hela tiden försäkrade henne om att allt var bra. Men den där oron hon känner är något som alla har hund kan relatera till.

Mamman bestämde sig för att överraska dottern, så när Oriany ringde hem till familjen hade mamman anordnat ett videosamtal – med hunden på första parkett.

Foto: Oriany Oliveira/Twitter

Reaktionen när Layla äntligen fick se och höra sin älskade matte igen är helt fantastisk. Hon flippade ur fullständigt och visste inte vad hon skulle ta till sig. Matte var ju där – fast ändå inte!

Det var inte den mest ideala återföreningen, men det var ändå en återförening. Och det var med tudelade känslor som Oriany fick se sin hund igen.
– Det kändes otroligt och underbart att hon kände igen mig. Men det gjorde mig också lite ledsen att se hur mycket hon saknade mig, säger hon till The Dodo.

Foto: Oriany Oliveira/Facebook

Oriany berättar att hon snart hoppas kunna flyga hem till Venezuela igen för att få träffa Layla igen. Under tiden kan hon i alla fall glädjas över faktumet att det finns någon där hemma som verkligen längtar efter henne!
– Min relation med henne har varit spektakulär och otrolig. Men hon är givetvis lycklig över att bo med min mamma, säger hon till The Dodo.

DELA för att visa dina djurvänner den här otroligt fina återföreningen!

Se den underbara reaktionen när Layla äntligen får se sin matte igen:

https://twitter.com/deoliveiraori/status/990424221695336448