Hunden går ut men blir utelåst – hans geniala lösning på problemet får tusentals att vika sig av skratt

Hundar är något av det bästa jag vet. De är både smarta, kärleksfulla – och humoristiska! Det är inte sällan som man får sig ett gott skratt av vad våra fyrfota vänner hittar på. Ofta kan det handla om saker som faktiskt är ganska självklara för oss människor, men som blir mycket roligare när hunden plötsligt gör samma sak. De lär sig antagligen från oss.

De är duktiga och det ska de också få höra från alla oss hussar och mattar.

Den här historien handlar om en tre månader gammal – och urgullig – Golden Retriever. Vi vet tyvärr inte vad han heter, men ägarens namn är Greg Basel och husse hade installerat ett nytt system vid ytterdörren när ”olyckan” var framme för vovven.

Greg hade en övervakningskamera vid ytterdörren som kunde filma allting. Hunden gick ut men blev tyvärr utelåst. Men eftersom det här är en duktig pojke så visste han precis vad han skulle göra – nämligen ringa på dörren.

Se i klippet nedan och lyssna på hundens smarta agerande, som fått många människor att le och skratta av kanske igenkänning men också för att den här hunden är så smart och söt på samma gång!

Hundar är fantastiska! Dela gärna videoklippet om du också älskar hundar!

TV: 10 gulliga hundar