Hunden får syn på en läcker pizza bakom ryggen på främmande mannen

Pizzasuget var enormt för hunden.
Därför tog han saken i egna händer.
Nu hyllas vovvens snabba drag.

Det var mitt under en konsert som den här hunden kände sig hungrig. Då fick han plötsligt syn på en pizza.

Den fanns bakom en man som lyssnade på spelningen. Han hade blicken riktad åt andra hållet, medan han lagt pizzan bakom sig. Detta eftersom det inte fanns något bord på platsen.

Mannen lyssnade på konserten, intet ont anandes om vad som hände bakom ryggen. För där smög den här vovven fram – och ryckte snabbt åt sig en bit av den smarriga maten.

”Vi satt och lyssnade på banden som spelade på scenen, när vi såg en hund komma upp för att sniffa på maten från en man framför oss. Eftersom det inte finns några bord på läktaren mot scenen, hade mannen lämnat sin mat på läktaren. Jag tog snabbt upp telefonen för att filma och just i det ögonblicket kom hunden närmare och tog tag i pizzan från mannen. Vi i kompisgänget skrattade mycket och mannen insåg vad som hade hänt, men han brydde sig inte. Hunden stannade några meter bort, åt sin pizza och mannen skrattade bara och lät honom äta i fred!”, skriver personen som filmat klippet i staden Sacatepequez, Guatemala.

Vilken härlig vovve, jag hoppas verkligen att den inte behöver gå hungrig. Dela gärna vidare inlägget om du också älskar våra fyrfotade vänner.