Hunden chockas när bollen plötsligt försvinner under vattenytan – ägaren förstår genast vad som hänt

Den här underbara lilla kompisen heter Lucy och hon tycker precis som så många andra hundar om en speciell, rund sak – sin tennisboll.

Hon brukar leka med den och sina ägare i Sydafrika. En dag i våras var de ute på stranden för en härligt frisk promenad. Lucy hade så klart sin favoritboll i munnen. Stolt lufsade hon omkring på stranden med tennisbollen i sin ägo.

Men när de kom ner till vattnet förändrades allt.

Plötsligt försvann bollen under vattenytan.

Foto: Facebook

Lucy kunde bara se på när bollen – som hon så klart vant sig vid att bruka flyta på vattenytan – sjönk mot havets botten.

Foto: Facebook

Lucys blick säger allt. Hon kunde verkligen inte förstå vad som hade hänt. Hennes favoritleksak var bara borta. Hon gav sina ägare en oförstående blick samtidigt som de förklarade för henne vad som hade inträffat.

Riette filmade det hela och lade upp klippet på Facebook. I filmen kan höra se hur hon förklarar för hunden att det är en bläckfisk som tagit bollen. Kanske ville den helt enkelt också vara med och leka? Synd bara att Lucy inte fick tillbaka bollen – men vi hoppas och tror att hon fick en ny boll att leka med efter denna ”chock”.

Se hela den oväntade sekvensen i klippet nedan.

Dela gärna vidare inlägget om du också är en sann djurvän!