Hunden återförenas med brandmannen – som räddade henne från vanvården

Hon vanvårdades av sin ägare och levde ett liv i misär. Men en dag förändrades allt för valpen Chunkie – och det tack vare brandmannen Mike.

Han var ute och promenerade när han såg valpen kopplad till en stolpe. Men det var ingen i närheten som verkade bry sig om henne. Hon stod mitt i ett ösregn. Övergiven, ensam och till synes väldigt vanvårdad.

Efter att en bra stund hållit utkik efter en ägare, bestämde sig brandmannen för att agera.

Mike Thawley, som jobbar på Sacramento Fire Department, tog med sig valpen till brandstationen. Där fick hon tvättas och bli omhändertagen.
Efter att Chunkie, som brandmännen döpte henne till, blivit rejält omhändertagen, tog Mike henne till ett djurhem. Förhoppningsvis kunde hon nu hitta ett nytt, kärleksfullt hem. Men det dröjde inte speciellt länge förrän de träffades igen.

Efter drygt ett dygn på djurhemmet kom Mike för att hälsa på Chunkie. Och återföreningen är magisk! Ögonblicket när Chunkie inser att det är hennes livräddare som kommit för att hälsa på är verkligen oslagbart. Kolla in det här nedanför.

Nu står det också klart att Chunkie hittat ett nytt, kärleksfullt hem. Nämligen hos brandmannen Mike! Familjen beslutade sig för att adoptera den underbara hunden.

Dela gärna detta hjärtevärmande ögonblick med alla djurvänner du känner! Två tummar upp för en brandman med ett hjärta av guld.

Exit mobile version