Hund får ögonkontakt med främmande man i skogen – går närmare och förstår vovvens hemska öde

Hunden dumpades mitt i skogen.
Nu har han räddats av djurvänner.

Den här hundens öde var väldigt tragiskt. När hunden hittades av en förbipasserande hade något lagt honom mitt i skogen – i en varukorg.

Hundens kropp var delvis täckt av en påse – och den förbipasserande kunde bara inte se på. Han visste att den här hunden behövde räddas.

Det tycks som att hunden blivit övergiven av någon mitt i ingenstans. Men snart skulle han få komma till en mycket bättre plats.

Dumpades mitt i skogen

Foto: Youtube

”Jag bor i ett fattigt land där väldigt få människor bor. Varje dag går jag uppför backen för att arbeta och kommer hem vid middagstid. Den här dagen på väg hem blev något desperat. Min förtvivlan att se någon lämna en hund i en korg med säckar lindat runt henne. Hunden som var kvar på vägkanten fortsatte att gråta när jag kom”, skriver djurräddaren på Youtube.

Foto: Youtube

Vittnet fortsätter:

”Hunden var inte rädd när jag närmade mig och hundens ögon bad om hjälp. Jag var på väg att vända mig bort men när jag såg hundens ynkliga blick vände jag mig om. Jag bestämde mig för att rädda hunden från den smutsiga säcken”, skriver djurräddaren och förklarar att han nu matar hunden ordentligt.

Se hela räddningsaktionen i klippet nedan – där det också avslöjas hur hunden fick det efter räddningen!

https://www.youtube.com/watch?v=7QaS99k7JOE

Dela gärna vidare inlägget för att hylla alla djurhjältar därute!