Hjärtlös ägare åker till veterinären för att avliva hunden – förklaringen får djurvänner att koka av ilska

Det enda hunden Nik-Nak ville var att bli älskad.
Efter att ha fått komma till ett nytt hem är förvandlingen total.

Leksaker och godis kan göra mycket för att liva upp vardagen, men i slutändan handlar det om att älska och att bli älskad. Även för våra fyrfotade vänner.

När hunden Nik-Naks ägare lämnade honom hos den lokala veterinären chockades personalen av beskedet.

Ägarna ville nämligen avliva den vanvårdade hunden direkt, eftersom han enligt dem var ”för jobbig och ful”.

Motiveringen har upprört folk, och veterinärerna tog tacksamt emot hunden. För nu visste de att Nik-Nak skulle få det mycket bättre. Ett fantastiskt lag bestående av veterinärer gav hunden ett bad för första gången någonsin och började ta hand om honom – på precis det sätt som han förtjänade!

Foto: Youtube

Hunden fick den hjälp han behövde

Som synes hade hunden sårskorpor över hela ansiktet. Det skulle komma att ta lite tid, men så småningom började han må allt bättre.

Sedan kom beskedet som fick alla djurvänner att jubla.

Veterinären Kam Nurock beslutade sig för att ta med sig Nik-Nak hem – och blev sedan den dagen hundens fosterförälder. Hon såg efter honom och förberedde honom så att han en vacker dag skulle få komma hem till en ny familj. 

Det hela skulle dock ta ännu en vändning – för bara några veckor senare insåg Kam att hon äntligen hade hittat hunden hon hade väntat på, och att Nik-Nak hittat sin trygga plats.

Hon ville inte lämna bort honom igen, och lät i stället hunden få fortsätta bo hos henne.

Vilken otrolig resa!

Dela gärna vidare inlägget för att sprida lite goda nyheter till folk på Facebook! Det behövs inte minst i dessa pandemitider.