Herrelös hund kan inte gå av sina smärtor – då tar djurvännerna ett avgörande beslut

Herrelös hund kan inte gå av sina smärtor – då tar djurvännerna ett avgörande beslut

Den här stackars hunden fick till slut den hjälp hon behövde.

I många delar av världen finns herrelösa husdjur som behöver hjälp. En av alla dessa är den här stackars lilla vovven som har fått namnet Suzie.

Suzie var bara en ung liten hund när hon hittades av Animal Aid Unlimited i Indien. Djurräddarna skulle snart se till att hon fick det bättre.

Hon hade fått den mat hon behövde av en granne som dock inte tycks ha haft någon möjlighet att ta hand om henne. Men en dag när grannen insåg att hunden behövde hjälp, ringdes djurräddarna in till platsen.

De kom genast dit och såg hur hunden hade svårt att röra sig. Men hon tittade ändå på dem med sina snälla ögon.

”Trots att hon tröstade sig med andra hundar hade den här flickan oro i ögonen. Vi gjorde så att hennes ben kunde bli bättre, men vi kunde inte betrakta henne som helt frisk förrän vi såg hennes glädje återvända”, skriver djurorganisationen på Youtube.

Det blev en lång resa från det att de först hittade henne med det här såret i pannan tills dess att hon kunde få den vård hon behövde på djursjukhuset.

Foto: Youtube

För det var nämligen dit som de var tvungna att åka. Ett av hennes ben hade någon form av fraktur vilket gjorde att hon hade svårt att ens stå upp utan att känna smärtan. Det var därför hon låg ner när de kom till platsen och tog upp henne från gatan.

Hon fick mat och dessutom läktes hennes sår i pannan samtidigt som de tog väl omhand om henne – och i dag mår hon så mycket bättre. I videoklippet nedan kan vi se hur pass väl hon har det nu.

Dela gärna vidare inlägget om du också står på djurens sida!