Gubben tror ingen ser vad han gör med hunden på gatan – men kvinnan i fönstret fångar allt med kameran

En helt vanlig dag gick mannen ut på promenad med sin hund.

Då plötsligt dök en katt upp framför deras ögon.

Han tog då ett beslut som skulle komma att bli viralt i sociala medier.

”Som katt och hund” – brukar det ju heta… Att just katter och hundar brukar utmålas som några slags motståndare är någonting som vi får lära oss tidigt. Som om de aldrig någonsin skulle kunna komma överens. Men vi vet ju förstås bättre än så – detta stämmer inte nödvändigtvis alltid överens med sanningen.

Hundar kan absolut bli kompisar med katter. Och vice versa. Det är som så mycket annat här i världen – helt individuellt. Om det är så att katten vill bli vän med hunden, och hunden detsamma, ja då blir det ofta så.

Denna insikt hade förmodligen även den här förbipasserande mannen som var ute och promenerade med sin hund för några år sen. En dag fick han syn på en gullig katt som var ute och gick, helt ensam på gatan.

Då fick den äldre herren helt enkelt en snillevlixt.

Han ville säkert att hans egna fyrfotade familjemedlem skulle få en vän. Därför försökte han helt sonika att presentera sin vovve för missen. Han lyfte upp sin hund och närmade sig försiktigt katten som gick på muren.

Detta såg en kvinna som stod på andra sidan gatan, hemma i sitt fönster. Hon tog fram kameran och filmade ögonblicket.

– Jag har inte kunnat sluta le sen dess, skriver hon till klippet som fått miljontals gilla-markeringar och blivit viralt på sociala medie-appen Tiktok:

@turtlebackpackgirl

caught this pure moment and I haven’t stopped smiling since 💖💗💕💝💓💘💞 #viral #dogsofttiktok #catsoftiktok

♬ The King – Sarah Kinsley

Helt underbart! Dela gärna vidare inlägget om du också älskar hundar och katter!