Förbipasserande hittar en rutten hundkoja mitt i gatan – tittar in och möts av två skräckslagna ögon

Alla hundar har tyvärr inte lika mycket tur här i livet.

För några år sedan var hunden Walter Worthy Higgins med om en uppseendeväckande historia – som fick stor spridning på nätet.

En förbipasserande fick plötsligt syn på en hundkoja. Det märkliga med det var att den stod precis intill gatan. Trafiken susade förbi på utsidan.

Han närmade sig den slitna träkojan med bestämda steg. Den hade ett litet tak och en ojämn ingång.

När han böjde sig ner och tittade in förstod mannen att han genast behövde ringa polisen.

Det var i södra Los Angeles som polisen fick samtal om detta i februari 2015. I kojan fanns en skärrad liten hund. Det visade sig att han var skadad och hade varit i kojan i tre dagar – utan att ha fått behandling för sina skador, rapporterar Paw My Gosh.

Senare kontaktades även organisationen Ghetto Rescue Ffoundation.

Walter Worthy Higgins satt därinne, helt ensam och rädd. Stackare!

De var tvungna att närma sig honom försiktigt och vinna hans förtroende, innan de kunde hjälpa honom ut därifrån. Det kunde ju mycket väl ha varit farligt att stanna kvar därinne, med trafiken precis utanför! Hemskt.

De tog honom till en veterinär och lät honom bada riktigt ordentligt så han blev fin och ren. Det var också här han fick sitt namn Walter.

Resting on the grass. Walter Worthy Higgins.❤️

Posted by Ghetto Rescue FFoundation (GRFF) on Friday, March 27, 2015

Han satt alltså i den där hundkojan i dagar! Men i dag, fyra år senare mår han bättre än någonsin! Han har blivit adopterad och fått komma till en familj som älskar honom för den han är. Se bara så lycklig han är nu!

Sådana här sagor gör mig verkligen lycklig i själen. Tack och lov att det finns djurhjältar som gör livet för våra fyrfota vänner till det bättre!

Vill du också vara med och hylla människorna som tog Walter ur denna fruktansvärda situation? Dela gärna inlägget eller skriv en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!