Familjen kan inte komma hem för att rädda hunden – återvänder en månad senare och kan inte tro sina ögon

När en familj inte kunde återvända till sitt hem på grund av de förödande bränderna i Kalifornien 2018, var deras älskade hund Madison det enda de kunde tänka på.

De hoppades och bad att han skulle vara okej men var så klart så oroliga för vovvens säkerhet. Men de visste inte allt om lojaliteten och styrkan hos deras fyrbenta familjemedlem – och skyddsängeln som höll honom med mat och vatten tills de kunde återförenas igen.

Fyra veckor efter att familjen stoppades från att komma hem till sitt hus – på grund av att det var för farligt – kunde de återvända. Men de kunde samtidigt inte förstå vem som väntade på dem.

”Jag är så GLAD att kunna rapportera att Andrea fick återvända till sitt hem i dag och DÄR VAR MADISON!!!! Han hade stannat kvar för att skydda det som fanns kvar av hans hem och gav ALDRIG upp!” skrev K9 Paw Print Rescue i ett uppmärksammat Facebook-inlägg.

”Madisons föräldrar kunde inte ta sig hem till honom när lägerelden spred sig. De hoppades och bad att han skulle må bra. När de äntligen fick tillstånd att gå tillbaka till tomten där deras hus en gång låg… stod Madison och väntade där på dem som om han skyddade sitt tidigare hem. Ge aldrig upp!!” skrev gruppen.

Madison’s parents were unable to get home to him when the Camp Fire spread. They hoped and prayed he would be OK. When…

Posted by K9 Paw Print Rescue on Wednesday, December 5, 2018

Räddningsarbetaren Shayla Sullivan som hjälpte till att ta hand om husdjur, inklusive Madison, efter de förödande bränderna, skrev: ”Jag är så glad att jag gråter när jag skriver detta! Han gav inte upp genom stormarna eller elden! En LÅÅÅÅÅÅÅÅG månad måste det ha varit för honom!”

Andrea Gaylord, hundens ägare, sa att återföreningen var känslosam. ”Föreställ dig lojaliteten i att hänga med under de värsta omständigheterna, och att vara här och vänta. Det var så känslosamt”, sa hon till ABC 10.

”Att se honom var overkligt”

Djurhjälten Shayla uppgav på sin Facebook-sida att hon hade letat efter Madison efter att hans ägare anmälde honom försvunnen och såg till att det fanns mat och vatten i området tills hans ägare kunde återvända. Men hon såg aldrig den söta hunden, tills en dag.

”Det var den BÄSTA känslan när Madison mötte upp vår lastbil. Efter att ha matat honom i nästan en månad, men INTE vetat att han säkert fortfarande var där, var det overkligt att se honom”, skrev hon.

Shayla uppgav att ägarna planerar att bygga ett nytt hus för Madison som han kan fortsätta vaka över.

Vi är så glada för att Madison inte gav upp. Hans handlingar är ett bevis på hur lojala hundar är. Och tack och lov för dessa djurhjältar som gör allt de kan för att hålla människors husdjur vid liv tills familjer kan återvända.

Dela gärna med dina vänner och familj så att fler får höra om detta fantastiska husdjur!