Ensamma hunden valdes alltid bort på djurhemmet – när han inser att han ska adopteras kommer tårarna

Ensamma hunden valdes alltid bort på djurhemmet – när han inser att han ska adopteras kommer tårarna

Jag tror att de flesta som har eller har haft en hund någon gång kan skriva under på att de små fyrfota familjemedlemmarna gör livet lite lättare. De sprider så mycket glädje och kärlek.

Samtidigt är det också många djur som far illa, och då är det tur att det finns djurhem som det i Gardena, Kalifornien. På Carson Animal Care Center tar man hand om utsatta hundar innan de kan omplaceras och bli adopterade av sina nya familjer.

Ett bra exempel på detta är pitbullen Benny. Han var inte mer än åtta månader gammal när han kom till djurskyddet för några år sen.

#A4899631 My name is BENNY I'm an approximately 8 month old male pit bull. I am not yet neutered. I have been at the…

Posted by Saving Carson Shelter Dogs on Monday, November 23, 2015

Runtom i världen hamnar massor av djur på skyddshem, och så är även fallet i USA. Det kan handla om helt olika saker som gör att de hamnar där, och för Benny såg det inte så bra ut. Han hade varit på djurhemmet under en ganska lång tid. Samtidigt som familjer kommit och gått för att adoptera sin nya hund. Men ingen hade valt Benny. Han blev kvar på hemmet.

Därför tror jag de flesta som jobbade på djurhemmet blev extra glada när en familj plötsligt bestämde sig för att uppfylla hundens högsta önskan! Han hade då varit ensam en tid, och längtade verkligen efter att få en ny familj att älska!

De som jobbar på djurhemmet bestämde sig för att filma ögonblicket när hunden äntligen skulle få möta sin nya familj. Och det är svårt att inte hålla tårarna borta när man ser detta klipp! Videon har i skrivande stund fått över 50 000 reaktioner på Facebook och det är lätt att förstå varför.

Se bara på Bennys sanna glädje när han får träffa sin nya familj. Det är underbart!

This special little guy captured the hearts of everyone who stopped by his kennel. He hit the jackpot when this beautiful family chose to take him home. Thanks for all you SHARING, checkout his FREEDOM WALK filled with lots of jumps and tail wagging! Happy life sweet BENNY <3PHOTO THREAD: https://www.facebook.com/savingcarsonshelterdogs/photos/a.172032662969376.1073741830.171850219654287/511316932374279/?type=3&theaterJukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact – licensing(at)jukinmediadotcom

Posted by Saving Carson Shelter Dogs on Thursday, December 10, 2015

I dessa svåra tider kan sådana här videoklipp betyda extra mycket glädje för folk, så nu tycker jag att alla vi djurvänner DELAR detta vidare för att sprida Bennys livsglädje vidare! Våra älskade hundar!