Dödssjuk hund önskar sig en sista julklapp, här är hans hjärtskärande brev till tomten: ”Allt jag önskar mig”

December är här och nu närmar sig julafton med stormsteg.

En som sitter och hoppas på att tomten ska komma är hunden Donovan.

Han lever på en kennel i USA sedan många år tillbaka. Donovan har drabbats av två typer av cancer och har inte lång tid kvar, skriver Pet Rescue Report. Nu har han, via djurhemmet, skickat ett hjärtskärande brev till jultomten som sprids som en löpeld på sociala medier.

Förhoppningsvis kan jultomten svara på hans önskan!

Så här skriver de i ett inlägg på Facebook:

”Kära Jultomten,

Jag har bara en önskan till julafton. Kan du hitta mig en fospice familj och ett hem. Jag har varit en väldigt snäll pojke, allt jag kommer ihåg är att jag varit på en kennel och en del fina människor har tagit hand om mig. De har till och med låtit mig ge dem massor av pussar. Jag ser mina systrar och bröder bli lyckliga och hittar en familj, sen kommer de aldrig mer tillbaka. Allt jag önskar mig är att ha en familj och ett hem som jag kan kalla mitt eget. Jag lovar att jag kommer fortsätta vara en snäll pojke om du svarar på min önskan. Jag vet att jag kanske inte kommer få så lång tid med dem, men jag kommer ge dem all min kärlek. Om du kan svara på min önskan lovar jag att jag kommer ställa fram massor av kakor och mjölk till dig när du kommer på julafton. Jag ska till och med bjuda på lite hundgodis som du kan ge till dina renar. Och om du inte kan komma så blir jag inte arg på dig för du svarade på mina önskningar för fem år sedan då jag bad om att bli räddad och inte dö dagen före jul.

Pussar från Donovan.”

Nu hoppas kenneln att Donovan kan hitta ett nytt hem i USA. Han har inte mycket tid kvar och vill nu tillbringa sin sista tid med människor som han kan ta till sitt hjärta och ge sin kärlek till.

Dear Santa, I only have one Wish for Chistmas. Can you find me a FOSPICE family and a home. I've been a…

Gepostet von Peter Thomas am Samstag, 30. November 2019

Dela gärna vidare denna artikel om du tycker att Donovan och alla herrelösa hundar förtjänar ett kärleksfullt hem!

TV: Valp hittad i plastpåse