Dräktig dalmatin med jättemage ska precis föda – då gör veterinären ett stort misstag på ultraljudet

Dräktig dalmatin med jättemage ska precis föda – då gör veterinären ett stort misstag på ultraljudet

.

Om jag påstår att hundvalpar är bland det sötaste som finns, så tror jag att de allra flesta håller med! Det finns nästan inget som är mysigare än att få krama en lurvig liten sötnos med blöd nos – och som dessutom har en stor nyfikenhet på allt vad livet har att erbjuda.

Hundvalpsmys är helt enkelt det bästa som finns, och lyckan när nya liv kommer till världen är enorm. Men det är samtidigt inte alltid så lätt att ta hand om dem – särskilt eftersom de kräver mycket uppmärksamhet i början. Att skaffa sig en valp till familjen betyder att man nästan får lika mycket jobb som om man skulle få en bebis.

Valpen ska matas, rastas och vilas. Och det gäller verkligen att hålla koll på detta!

En annan viktig sak är så klart att lära hunden att bli rumsren, och det är inte det lättaste! Jag kan nästan garantera att olyckor kommer att ske i hemmet innan den lilla familjemedlemmen förstår vad som är okej och inte när det kommer till att kissa och bajsa.

Många är vi också som kan vittna om att våra skor får sig en och annan törn när valpen får syn på alla par som står på skohyllan… De brukar nämligen älska att bita och busa med skorna, så det gäller att man har ställt undan sina finskor långt in i garderoben, he he.

En hundmamma som fick sig en ordentlig överraskning

Den här historien handlar om en familj som bor hos matte Cecilia Langton-Bunkergot. Det var en helt vanlig vårdag för två år sedan som familjens dalmatin Miley äntligen skulle bli mamma – för första gången!

Foto: Youtube

Hon och pappan Astor väntade ivrigt på att få se sina gemensamma valpar för första gången, och när hela familjen var på ultraljud hos veterinären – för att verkligen bekräfta att Miley var dräktig – förklarade veterinären att det låg tre valpar inne i hennes mage!

Men när det väl var dags för valparna att se dagens ljus, ja då fick både matte och Miley sig en ordentlig överraskning…

Foto: Youtube

När hundmamman hade fött tre valpar, insåg matte att det inte var slut där!

Det bara fortsatte komma fler och fler valpar inifrån Miley… Hela 16 valpar såg dagens ljus – trots veterinärens dom om att hon väntade ”bara” tre valpar!

Men det var inte slut där.

Efter 14 timmars värkar kom ytterligare två små, bedårande valpar!

Det blev alltså till slut 18 valpar för Miley, vilket vid den här tiden var rekord i hemlandet Australien där familjen bor! Många jämför Miley med mamman i den klassiska Disney-filmen ”Pongo och de 101 dalmatinerna”… Men jag tycker nog allt att Mileys valpar är sötare! Ta en titt själv i videospelaren här nedan där vi får möta Miley och hennes små älsklingar.

[arve url=”https://rumble.com/embed/u4.vpuug/” /]

Livet är verkligen fantastiskt ibland. Dela gärna inlägget vidare om du också är en sann djurvän som inte kan få nog av gulliga små hundvalpar!