Hunden uppges ha varit fånge i boxen hela livet – men titta nu när veterinärerna äntligen släpper ut honom

Jag önskar att alla djur fick en bra start i livet, men tyvärr är det inte så.

Många hundar far illa i en tuff början på resan – men många av dessa hamnar också på rätt ställe lite senare. Ofta tack vare godhjärtade människor vi så gärna definierar som ”djurvänner”.

Djurvänner gör världen lite bättre med sina fantastiska insatser som faktiskt räddar liv.

Möt Cesar! Han är en av alla dessa hundar som haft det tufft.

Denna lilla Yorkshireterrier hade levt i många år i en smutsig och mörk låda där han bara kunde röra sig några meter, skriver sajten Faith tap. Uppgifterna om Cesar är lite osäkra, men enligt Faith tap ska han ha varit i boxen nästan hela livet.

Oavsett exakt vad som hänt honom, så kan man lätt konstatera att han var väldigt illa tilltufsad när lokala myndigheter fick upp ögonen för den stackars hunden, och han kunde räddas.

När han kom till veterinärkliniken rusade genast flera i personalen till hans sida. Han var riktigt illa däran.

Foto: Youtube

De agerade snabbt och effektivt för att få bort hundens smutsiga och tunga päls som han burit på länge. De hittade också massor av infektioner på hela kroppen.

Foto: Youtube

I dag har Cesar fått komma till en ny familj, men hans resa dit har inte varit lätt. Titta gärna på videoklippet här nedanför, så får du se hur djurhjältarna arbetar när det är skarpt läge! De förtjänar verkligen att hyllas för sin insats.

Dela gärna inlägget vidare om du också tycker att veterinärer och djurvänner världen över förtjänar all uppmärksamhet de kan få!