Bebisen säger till familjens bulldogg på skarpen – se nu på oväntade reaktionen, den är helt underbar!

Hundar och småbarn – det är enligt min mening en helt underbar kombination! Både barn och hundar har sällan samma bild av verkligheten som oss vuxna – och då kan de verkligen skapa fina band till varandra.

Det här videoklippet är ännu ett bevis på detta!

Det är inte sällan som småbarn och husdjur växer upp tillsammans, och sida vid sida blir varandras bästa vänner. Där skapas band som varar livet ut!

Det här verkar onekligen vara ett sådant exempel, för då går plötsligt bebisen rakt fram till familjens bulldogg – och ”skäller ut” hunden. Nåja, det blir åtminstone någon form av diskussion från barnets sida, men dess entusiasm är inte riktigt besvarat av bulldoggen.

Han sitter mest fast där i soffan, tar det lugnt och har det skönt. Man får nästan känslan av att hunden bara låter bebisens tjat (vad pratet handlar om är förstås lite oklart) att rinna av…

Likt en advokat

Jag tror dock inte bebisen hade kunnat vara så här rak mot hunden – och jag tror inte heller bulldoggen agerat så lugnt – om de i grund och botten inte haft en fin relation till varandra. De måste vara bästa  vänner.

Jag kan heller inte låta bli att le när barnet som entusiastiskt babblar på. Det är nästan som en försvarsadvokat i en rättssal, hehe. Den underbara vovven, som är förvånansvärt lugn, bara lyssnar och tar emot det hela. Lugnt och fint.

Klippet har blivit en stor succé på nätet och har flera miljoner visningar visningar!

https://www.youtube.com/watch?v=nOhZivlLvOo

Dela gärna videon om du också fick ett leende på läpparna!