Ägare ber hunden att skälla tystare – husdjurets svar får miljontals djurvänners hjärtan att smälta

Hundar är verkligen fantastiska varelser. Deras personligheter är ofta tydliga och härliga – vilket så klart bara är en av många anledningar till att de är en naturlig del av familjen de lever hos.

Våra fyrfotade vänner som då och då skäller har en makalös förmåga att binda starka band till oss människor. Det är verkligen svårt att inte falla för de där fina ögonen.

Att vara med under hela uppväxten, från det att hunden är en liten valp, är charmigt i och med att man som ägare kan påverka hundens uppfostran. På så vis kan vi tidigt lära våra fyrfotade familjemedlemmar hur de kan sitta, ligga, jaga efter bollar, hämta tidningen på morgonen och massor av andra härliga trick.

Hundens trick – när ägaren ber honom skälla tystare

Samtidigt är det lätt att anta att de flesta hundägare någon gång ibland kan bli lite trött på är när vovven bestämmer sig för att skälla. Det kan ju handla om att hunden upplever oro eller längtan. Det är emellertid också något som man som ägare kanske vill kunna kontrollera åtminstone någorlunda. Det finns ju tillfällen då skällandet inte är passande eller bra.

I det här fallet handlar det om en riktigt väluppfostrad och underbar vovve. Tyvärr vet vi inte vad han heter, men för flera år sedan gjorde denna hund stor succé när han var med i ett tv-program i Asien.

Klippet har fått stor spridning på nätet sedan dess och visats över tio miljoner gånger. Det är inte svårt att förstå varför! Denna hund är så underbar.

Foto: Youtube

Hundens samspel med sin ägare är bara fantastiskt, och det visar på vilket starkt band de format tillsammans. I klippet får vi se hur ägaren ber hunden att skälla – och för varje gång ägaren gör detta, säger hon också till hunden att skälla lite tystare.

Hur vovven reagerar? Ta en titt i klippet själv!

Vilken underbar hund! Dela gärna vidare inlägget så att fler djurvänner får se detta!