6-årige pojken försvinner: När räddarna hittar honom upptäcker de vad som ligger vid hans sida

6-årige pojken försvinner: När räddarna hittar honom upptäcker de vad som ligger vid hans sida

Att inse att ett av sina barn är borta måste vara en av de mest skrämmande sakerna i världen.

Som en förälder är ens första instinkt att älska och skydda sitt barn till varje pris, så när de är borta och du inte kan göra någonting åt situationen tar det inte lång tid innan paniken slår till.

Det var precis vad föräldrarna till 6-årige Kaydon Leach fick uppleva när pojken försvann på kvällen den 23 april med sin hund Chula.

Myndigheterna började sökandet klockan sju på kvällen med hjälp av 100 människor, som pågick hela natten och in på nästa dag. När de väl hittade Kaydon var han inte ensam.

Kaydon Leach försvann i Blount County på kvällen den 23 april. Polisen i Tennessee, USA, skickade ut ett larm om att ett barn var utsatt för vara och ett räddningsteam började söka frenetiskt över ett 8 kilometer stort området.

Eftersom Kaydon endast var 6 år gammal var rädslan för att han var i fara stor. Det stora sökpådraget inkluderade polisen i Tennessee, specialpoliser, en militärhelikopter och massvis av volontärer från närområdet.

This is Kaydon Leach and his dog ChulaThey have been missing since around 6:30pm yesterday in the Top of The World…

Posted by Michelle Flanigan Hill on Tuesday, April 24, 2018

Hittades – men var inte ensam

Efter 22 timmar hittades Kaydon ungefär 800 meter från sitt hem i Top of the Eorld Community i Blount County, klockan 15.30 lokal tid den 24 april.

Men trots den fantastiska insatsen av de många som var inblandade för att hitta honom var det inte polisen, militären eller volontärerna som blev erkända som de riktiga hjältarna i historien. I stället var det den svartvita terriern Kaydon hade med sig; Chula.

När Kaydon var borta en hel natt i regnet vaktade Chula sin ägare och vakade över hans säkerhet tills hjälp kom.

– Hunden hade morrat mot räddarna när de gick fram mot Kaydon, berättar polischefen Jeff French i Blount County.

I den mörka, regniga och ruggiga natten hade Chula varit vd hans sida hela tiden.

Vilken duktig vovve han är!

”Vi är så tacksamma”

Kaydon frös när han hittades och hans räddare svepte in honom i jackor och bar honom hela vägen upp för berget till vägen. Han togs därefter till närmsta sjukhus. I ett uttalande uttryckte familjen sin stora tacksamhet till alla som hjälpte till i räddningsinsatsen.

”Vi är så tacksamma till alla, från den lokala polisen till volontärerna, som hjälpte oss att hitta Kaydon. Det stora stödet vi har fått har varit fantastiskt, till och med från människor vi inte ens känner. Vi uppskattar alla våra vänner och grannar och ber om att vara ensamma i denna stund”.

Jag är så glad att den här historien har ett lyckligt slut. Det är sant vad de säger om hundar; de är verkligen människans bästa vän.

Dela den här historien om du tycker hundar är det perfekta husdjuret. Hjälp oss att hylla hunden Chula!