Galloping Goop och Groomer’s Goop

Hästarnas päls kan säga mycket om en häst, till exempel hur den mår, proteinbrist eller mineralbrist. Därför är det viktigt att både ta hand om hästen från insidan, till utsidan.

Vi vill bevara pälsens naturliga fetter utan att torka ut hästens hud och päls. Pälsen innehåller hela 85% protein och en hel del fetter och mineraler. Genom att ge hästens välbalanserad och korrekt foderstat kan man hjälpa hästen att hålla sig fin i pälsen, men lika viktigt är att hjälpa till från utsidan.

Galloping Goop Degreaser är en rengöringskräm som du använder i TORR päls & tagel och den löser upp smutsen själv utan en massa skrubbande. Den tar bort smutsfetterna men bevarar hästens naturliga fetter. Jobbiga missfärgningar försvinner och hästen håller sig också ren längre.

Torrhet i huden hos hästen kan både irritera den och är den också smutsig kan det bidra till skav. Galloping Goop Degreaser har visat god effekt på hästar som har problem med torrhet i hud och päls och hjälper även till att hålla mallenders (skorv i knävecken) på kallbloden i schack och hålla rent vid problem med mugg.

Galloping Goop är en komplett rengöringsserie för häst som är biologiskt nedbrytbar och giftfri och innehåller Aloe vera och E-vitamin för läkning och återfuktning. Produkterna finns också för hund & katt och mindre pälsdjur, då heter den Groomer’s Goop. Samma dryga produkter för ett enastående och hållbart resultat för ditt djur. RENT – på RIKTIGT!

Hitta rätt produkt för din häst