Hunden dumpas för att hon är ”för kärleksfull” – då agerar tusentals djurvänner

Jubilees ägare tyckte helt enkelt att hunden var för krävande eftersom hon alltid ville vara vid hans sida. Dessutom hade hon tuggat på soffan hemma.

Den 1-åriga hunden hamnade på ett hundhem och var rädd, ledsen och ensam. För hon förstod ju inte varför hennes älskade husse plötsligt var borta.

Facebook

Det dröjde inte länge innan historien om Jubilee började spridas på nätet. En bild från hundhemmet publicerades på Facebook och gensvaret från djurvännerna som såg bilden var enormt. Människor blev upprörda när de hörde varför hon hade övergivits och de tyckte ägarens beteende var fruktansvärt.

För hur kan någon överge en hund för att hon är för kärleksfull?

Många kände sympati

Men det var faktiskt husses beteende som räddade henne. För nu ville plötligt massor av människor adoptera Jubilee. På bara ett dygn hade tusentals människor delat historien om Jubilee på Facebook och hundhemmet fullkomligt bombarderades av ansökningar om att få adoptera henne.

Äntligen kunde hon komma till ett hem där hon fick kärlek på riktigt.

Facebook

Hon fick flytta in till en ny familj och fick dessutom en ny hundkompis i det nya hemmet.

Facebook

Men historien slutar inte där! Efter att Jubilee hade blivit adopterad fortsatte människor att höra av sig. När de fick veta att hon redan hade ett hem valde de istället att adoptera en annan hemlös hund. Så tack vare Jubilee fick flera hundar nya hem!

Det gör ont i mig när jag tänker på var Jubilees förra ägare gjorde. Samtidigt så ledde ju detta till något gott i slutändan, och det gör mig varm i hjärtat.

Lycka till i framtiden Jubilee. Från och med nu får du kärlek varje dag!

Exit mobile version