Man kommer för att adoptera en Pitbull från ett djurhem, men hunden vägrar lämna sin bästa vän

Det handlar om hundarna Merrill och Taco. De är bästa vänner och tvekar inte på att visa det för varandra. Många skulle kalla dem omaka, eftersom att Merrill är en tre år gammal pitbull och Taco är en åtta år gammal chihuahua. Både storleks- och åldersskillnaden gör vänskapen än mer speciell – där lojalitet bara är förnamnet.

Källa: Youtube

Det var på Rocket Dog Rescue shelter som de träffades för första gången. Hemmet är en volontärorganisation vars syfte är att rädda hemlösa eller övergivna hundar från överbelagda djurhem. Deras ultimata mål är att inga hundar någonsin ska behöva somna in på grund av att de inte adopteras eller anses vara överflödiga.

På det här hemmet, där hundarna träffades för första gången, har de bott tillsammans i flera år. Väl där har de gått igenom tuffa tider vilket har stärkt bandet emellan dem.

Källa: Youtube

En av händelserna som varit betydande för kärleken mellan hundarna var när Merrill skulle opereras. Det var en jobbig operation som handlade om liv och död. Taco visade redan då att vänskapen var stark.

Genom hela operationen vägrade Taco att lämna Merrills sida – och stannade genom hela operationen. Veterinärerna kunde inte göra något för att stoppa Taco och var tvungna att låta den lilla chihuahuan vara med.

Källa: Youtube

Sedan var det Merrills tur att visa sin lojalitet.

När en okänd man kom för att titta på hundar att adoptera föll han direkt för Merrill. Men när mannen sedan tagit beslutet och återvänt för att hämta den treåriga hunden uppstod problem.

Merrill vägrade lämna Taco.

Tillsammans kröp de ihop och började gråta högljutt. Det blev väldigt tydligt att de inte kunde speareras. Lyckligtvis insåg även den okände mannen detta – och beslutade sig för att ta hem båda två.

Källa: Youtube
Exit mobile version