Hunden vägrar lämna sängens sida – anledningen får mitt hjärta att brista

Historien om Moose började redan i augusti 2017. Djurorganisationen ”Eleventh Hour Rescue” hittade honom fastbunden i Georgia, USA, vid en vägskylt framför djurhemmet och de tog genast in honom.

Räddades av djurorganisation

Han spenderade flera månader på hemmet men ingen adopterade honom. Djurhemmen i USA är ibland överfyllda, och ju längre en hund är kvar desto närmare kommer de att avlivas på grund av att det är så trångt.

En volontär vägrade ge upp hoppet om den lilla labradoren och kontaktade en annan djurorganisation i New Jersey, dit han transporterades och fick hjälp.

Adopterades bort

Väl där skulle lyckan vänta för Moose, i alla fall en kort stund. Han adopterades av en man som älskade sin nya hund, men ett år senare drabbades han av en tragedi.

Bildkälla: Facebook/EleventhHourRescue

Bilden på den lilla labradoren Moose fick tusentals hjärtan att gå i kras. Han satt bredvid en sjukhussäng och väntade, men ingen kom.

Genomgick tragedi

Det visade sig att hans ägare varit inlagd och avlidit. Men Moose väntade snällt och länge på sin ”pappa”, utan att veta att han aldrig skulle komma tillbaka.

Moose togs återigen hand av djurorganisationen ”Eleventh Hour Rescue” tills vidare, i hopp om att hitta ett nytt hem åt honom. Han älskade att vara runt barn och organisationen försökte desperat att hitta ett hem åt honom, en hund som bara ville älska en familj och få kärlek tillbaka.

Moose har fått ett nytt hem!

I juni eftersökte ”Eleventh Hour Rescue” ett nytt hem åt Moose – och i förra veckan kom glädjebeskedet.

Via sin Facebook-sida meddelar organisationen att Moose äntligen har fått ett nytt hem!

”Moose har adopterats av en underbar familj som kommer ta gand om honom och älska honom för resten av livet! Tack till alla som har delat hans historia”, skriver organisationen på Facebook.

Labradorens nya ägare, Bernadette McCarthy, delade nyligen med sig av en bild på Moose – och en snabb titt in i hans ansikte säger det mesta.

Efter allt han har gått igenom har han äntligen hittat ett kärleksfullt och tryggt hem.

Foto: Facebook/Bernadette McCarthy
Exit mobile version