Föräldrarna oroas av stora hunden ihop med bebisen – kameran visar vad lurvige jätten gör i hennes rum

Foto: Tiktok

Hunden går in för att titta till sin lillasyster.

Det underbara klippet har setts av hundratusentals på nätet.

Det är djursajten The Dodo som rapporterar om hunden Berkley och hans familj.

Han har nämligen ett speciellt band till sin lillasyster, 2-åriga Elainey.

Till en början var föräldrarna dock väldigt försiktiga vad gäller husdjuret och deras älskade dotter. När hon var en liten bebis så fick Berkeley inte komma alltför nära då föräldrarna var lite oroliga för hur flickan skulle reagera.

Dottern ville att hunden skulle få vara med

Men dottern ville annorlunda, berättar hennes mamma.

– Jag brukade ha väldigt långa gränser för honom med henne, eftersom han är så stor. Men det enda som kunde göra henne glad var att han var i rummet. Så när vi gav honom okej att vara runt henne … [insåg vi] hur mild han verkligen är, säger mamma Christine Jo till The Dodo.

Naturligtvis ska man som förälder alltid ha uppsikt över sina barn, särskilt när husdjur finns involverade.

Går in för att titta till sin ”lillasyster”

När lilla Elainey sov i sin spjälsäng i hemmet så skaffade sig familjen en baby monitor – så att de kunde titta till henne då och då. Vad de upptäckte direkt var att även hunden Berkley ville ta sitt ansvar.

Christine Jo förklarar att Berkley varje kväll gick som för att titta till sin lillasyster. Sov hon ordentligt eller var hon ledsen och behövde tröstas?

Det underbara klippet har sedan dess spridits på sociala medier och många som har sett det har verkligen uppskattat den vänskap och det starka band som uppstått mellan flickan och hennes hund.

Här kan man se videoklippet som publicerats på sociala medier-nätverket Tiktok:

Vilken underbar bästa vän den här hunden verkar vara! Dela gärna vidare så att fler djurvänner får ta del av denna härliga video.

Exit mobile version