Ägare misstänker att hunden är deprimerad – sätter upp dold kamera som fångar en inkräktare

Ägare misstänker att hunden är deprimerad – sätter upp dold kamera som fångar en inkräktare

Husdjur kan vara väldigt nyfikna och påhittiga.

Det fick denna hundägare erfara – efter att ha satt upp en dold kamera i sitt hem.

Men det som skulle visa sig på skärmen, var långt ifrån vad någon kunde föreställa sig.

Djur är verkligen fantastiska. De kan alltid få en på gott humör, och det är nästan som om de kan läsa tankar och sprida glädje när man som mest behöver ett leende.

Men det är inte bara till människor som de sprider sin glädje.

Även till andra djur kan de visa samma omtanke och kärlek.

Samtidigt vet man inte alltid vad som pågår när man lämnat sin hund hemma. En hund- och kattägare var orolig för att hunden i hushållet var deprimerad.

Anledningen var att hunden alltid tycktes bli ledsen när hon var på väg att gå hemifrån. Då valde hon att sätta upp en dold kamera i hemmet – för att en gång för alla kunna ta reda på hur hunden egentligen mådde.

Satte upp dolda kameror i hemmet

Den dolda kameran satte hon upp mitt emot soffan i vardagsrummet. Det eftersom hon visste att både hunden och katten tillbringade en hel del tid just där.

Hunden Joule ses hoppa upp i soffan och rulla ihop sig ensam och ledsen i soffan efter att ägaren gått hemifrån.

– Från början satte jag upp kamerorna högt upp så att hela rummet syntes men då lade jag märke till att Joule och Kevin (katten) var på soffan tillsammans, berättar ägaren som vill vara anonym till The Mirror.

– Så jag flyttade på kameran så att den riktades direkt till soffan och jag insåg att de inte bara var på soffan de tillsammans, de myste också med varandra, säger ägaren.

Kärleksfulla upptäckten

Hon blev förstås oerhört glad av den kärleksfulla gesten.

– Jag tror verkligen att Kevin hjälper Joule med hennes ångest och deppighet. Kelvin har alltid varit kärleksfull mot hundar men jag insåg inte just hur mycket förrän jag såg det på klippet.

På sitt Instagramkonto delar ägaren ofta med sig av bilder och videor med katten och hunden som numera är bästa vänner, som finns där för varandra i vått och torrt.

Så underbart att se! Sprid gärna artikeln vidare om du också tyckte detta var underbart.