2 paddlare ser smutsig säck sjunka i vattnet – då hör de ett tjut och förstår att det handlar om sekunder

Foto: Shutterstock

De två paddlarna var redo för en stillsam dag ute på floden och gled sakta med strömmen. Efter en stund möts de av en säck och förstår att de måste glida fram till den. Det är inte så vanligt att se en potatissäck flyta omkring – för vore det potatis i den så skulle den kanske sjunka till botten?

Sex valpar

Men när paddlarna öppnar säcken blev de förvånade. Inuti låg sex små söta valpar som inte var mer än en vecka gamla.

Enligt CBS News hade något lagt de i säcken och kastat de som skräp i vattnet. Oönskade och oälskade.

Foto: Youtube

Blivit kastade som skräp

Paddlarna förstod direkt att ett brott hade begåtts och de ringde Uxbridge Police Department som fick komma dit och ta hand om valparna. Jeff Lourie är polismästaren som jobbat i yrket i 29 år, men han hade aldrig sett något liknande. Han förstod inte hur någon kunde vara så elak och bara kasta valparna i floden. Det förstår inte jag heller.

Tack vare paddlarnas närvaro och räddning, överlevde alla sex valpar och mår bättre i dag. Väl på Uxbridge Animal Control fick valparna mat och medicin.

Polisen vädjade om hjälp

Efter händelsen gick polisen ut med en vädjan till allmänheten om något sett gärningsmannen. Det skulle handla om en man på en mountain bike som setts i området kring samma tid då valparna slängdes i floden. De sökte också efter människor som kunde adoptera valparna när de blev stora nog.

Foto: Youtube

Valparna blev adopterade efter polisens vädjan, men någon misstänkt för brottet kunde de inte hitta. Om mannen är gripen nu i efterhand, finns det ingen information om. Men polisen utlovade ett hårt straff för den som kastade iväg valparna som skräp.

Se händelsen i nyhetsinslaget:

Fler måste straffas för sådant här plågeri, det får inte fortsätta som det alltid har gjort. Sprid det här vidare för att visa att du är emot djurplågeri! 

Video – valp hittas i plastpåse, men se nu den magnifika förvandlingen:

Exit mobile version